سایت های عکس های هوایی و ماهواره ای

سایت های عکس های هوایی و ماهواره ای

با توجه به اینکه ما تا به اینجای کار از نحوه دریافت عکس های هوایی تا چگونگی تفسیر انها صحبت کرده ایم. و اگر با موضوع اهمیت عکس های هوایی آشنایی ندارید. به شما پیشنهاد می کنیم. تا ابتدا تفسیر عکس هوایی را مطالعه کنید. تا با اهمیت این موضوع آشنایی کامل داشته باشید. اما امروز در این مقاله ما قصد داریم. که شما را با سایت های عکس های هوایی آشنا کنیم. تا نهایت استفاده از این اطلاعات جذاب را داشته باشید.

1-USGS EARTH EXPLORER:

USGS EARTH EXPLORER یکی از بزرکترین و مامل ترین منبع داده های تصویری در جهان است. که با مراجعه به سایت این منبع به راحتی میتوانید. به تمام داده های تصویری ،مکانی دست پیدا کنید. این سامانه در واقع برای دسترسی به تصاویر ماهواره ای Landsat است. در این منبع جهانی شما بسیاری از داده های راداری هواشناسی و… را مشاهده می کنید. این منبع به قدری در زمینه عکس های هوایی قدمت زیادی دارد که شما می توانید.

شما در این سامانه میتوانید. با استفاده از هر فیلتر از جمله فیلتر های آب و هوا ، درصد پوشش ابر و … جستجو کرده و نتایج را مشاهده کنید. و در نهایت با دانلود برنامه Bulk download  داده های به دست آمد. را به راحتی دانلود کنید. این سامانه به قدری قدرتمند و با نفوذ می باشد. که نتایج دانلودی شما تصاویری با طیف های رنگی ، حرارتی و … خواهد بود. به جرات میتوان گفت، که USGS EARTH EXPLORER یکی از بی رقیب ترین و کامل ترین منابع جستجو داده های تصویر هوایی در جهان است. همچنین این سامانه دسترسی محدودی به محصولات سنتینل دارد. و برای افرادی که به طور مداوم به طور خودکار نیاز به تصاویر ماهواره ای دارند مناسب نیست. شما با مراجعه سایت https://earthexplorer.usgs.gov/ میتوانید. به راحتی از امکانات این سامانه استفاده کنید.

2- LAND VIEWER

یکی دیگر از بهترین سامانه های تصاویر هوایی سامانه LAND VIEWER می باشد. که دارای رابط کاربری بسیار راحت می باشد. یکی از ویژگی های بارز این سامانه اطلاعات رایگانی می باشد. که در اختیار کاربران قرار می دهد. و با ایجاد تصاویر هوایی و ماهواره ای با رزولوشن خوب شما را مجذوب تصاویر خود می کند. زمانی که وارد این سامانه شدید میتوانید. در قسمت جستجو با وارد کردن محدوده تصویر برداری، انواع فیلتر ها و تاریخ مد نظر به عکس های ماهواره ای و هوایی دست پیدا کنید.

در صورت نیاز برای دانلود داده های این سامانه نیز اگر به یک تصویر کامل لندست نیاز دارید. میتوانید با فرمت های JPEG ،KMZ یا GEOTIFF دانلود خود را انجام دهید. یا اگر به باند های طیفی نیاز داشتید. میتوانید با فرمت KMZ دانلود کنید. و همچنین روش های دیگری نیز وجود دارد. که در خود سامانه با توجه به نیاز شما راهنمایی های لازم وجود دارد. در LAND VIEWER  همچنین آنالیز و تحلیل داده ها را نیز برای شما انجام می دهد. که این ویژگی این سامانه را از سامانه های دیگر متمایز می کند. برای استفاده از این سامانه می توانید. از طریق وبسایت https://eos.com/landviewer/ اقدام کنید.

3- Copernicus Open Access Hub

این سامانه برای دسترسی به تصاویر و داده های ماهواره ای است. و از طریق ارتباط با این سامانه به سرعت میتوان به تمام محصولات sentinel دسترسی پیدا کرد. این سامانه ماهواره ای در حال حاضر برای تعیین جدیدترین تصاویر، تصاویر چند منظوره اپتیکال، مطالعات زیست محیطی و اتمسفریک از ماهواره های sentinel استفاده می کند. در این سامانه برخلاف سامانه های بالا برای جستجو باید عبارت یا متن خاص به همراه یک سری عملگر ها را وارد کنید تا جستجو انجام شود. در این سامانه گزینه ای برای آنالیز وجود ندارد.

4- NASA Earthdata Search

بر اساس سامانه NASA EARTHDATA شما به طور آنلاین میتوانید. از مجموعه داده ها و تصاویر EOSDIS استفاده کنید. و از جدیدترین اطلاعات و داده های ثبتی استفاده لازم و بهینه را داشته باشید. این اطلاعات همگی از علوم زمین سازمان ناسا می باشد. که از طریق ابزار هایی مانند ماهواره ها ، عکس های هوایی ، اندازه گیری های میدانی و… به دست امده اند.  جستجو در این سامانه  به هیچ عنوان ساده نیست. و برای استفاده از این قسمت باید دستور العمل ها را بخوانید و شروع به جستجو کنید. اما بر خلاف مسیر سخت برای جستجو ، به راحتی متوانید داده ها را دانلود کرد. و از آن ها استفاده کنید. برای استفاده از این سامانه میتوانید از لینک https://search.earthdata.nasa.gov/search استفاده کنید.

5- google earth :

سامانه google earth یکی از سامانه های معروفی می باشد. و از طریق google  به راحتی میتوان به این سامانه متصل شد. و به تصاویر ماهواره ای وصل شد. از مزایای استفاده از این سامانه میتوان به استفاده رایگان ، کتابخانه بزرگ ، به راحتی میتوان اقدام به دانلود تصاویر کرد. اما google erath  یکی از معایب بزرگی که دارد. این است که ممکن است.

6- NOAA:

از طریق سامانه NOAA به راحتی می توان. به داده های GEOS-R و NOAA-20 دسترسی پیدا کرد. از ویژگی های بارز این سامانه میتوان به دادههای GOES-R اشاره کرد که به طور معمول هر 15 دقیقه یک بار به روز می شود. این سامانه مناسب کسانی می باشد. که تمایل زیادی برای نظارت به آب و هوای مناطق مختلف دارند. و دوست دارند اخرین و به روز ترین اخبار مطلع باشند.

سخن آخر :

ما سعی کردیم در این مقاله سایت های تصاویر هوایی و ماهواره های را در اینجا برای شما گرد آوری کنیم. تا بر اساس کاربرد هر سامانه بتوانید سامانه متناسب با نیاز خود را انتخاب کنید. این مقاله هر ماه به صورت مداوم برای درج اطلاعات جدید تر به روز خواهد شد. تا اطلاعات جدیدتری در مورد سایت های تصاویر هوایی و ماهواره ای در اختیار شما عزیزان قرار گیرد.

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

امتیاز خود را ثبت کنید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

اولین نفری باشید که امتیاز ثبت می کند 🙂

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما